Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej restaurace 842 m², Sokolov (ID 294-NP01311)

Sokolov – část obce Hrušková mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

842 m2
2281 m2
276 m2
4
Exkluzivně

Hunting Lodge Vítkov – pohádkové místo s bohatou historií a jedinečným kouzlem právě na Prodej

V klidném zákoutí české přírody, obklopené hlubokými lesy a rozlehlými loukami, stojí Hunting Lodge Vítkov – místo, které nese nejen atmosféru pohádek, ale také stopy času a bohatou historii, která sahá hluboko do minulosti.

Tato kouzelná restaurace, jejíž základy byly položeny již před desítkami let, byla původně loveckou chatou pro místní šlechtu. Dlouhé roky sloužila jako útočiště pro významné hosty, kteří sem přicházeli za klidem, lovem a nádhernými výhledy do okolní krajiny. V průběhu let prošla budova citlivou rekonstrukcí, která zachovala její původní kouzlo a přidala moderní prvky, aby odpovídala současným požadavkům na komfort a styl.

Již při vstupu vás pohltí atmosféra minulých časů – masivní dřevěné trámy, pečlivě opravené kamenné zdi a útulná zákoutí s krby vás přenesou zpět do doby, kdy se zde scházeli lovci a šlechta k večerním hostinám. Každý kout této budovy dýchá historií, a přitom nabízí veškeré pohodlí moderní doby.

Restaurace dnes představuje dokonalý únik od shonu každodenního života. Velkorysé prostory, zalité přirozeným světlem, a velká okna s výhledem na okolní přírodu lákají k posezení v harmonii s klidnou a tichou krajinou. Zde si můžete vychutnat chvíle klidu a pohody, daleko od ruchu velkoměsta.

Prostorná zahrada, která obklopuje celý objekt, je místem, kde se setkává příroda s historií – ideální pro romantické svatby, oslavy nebo jen tiché večery pod širým nebem. Každý kámen, každá dřevěná trámovka, připomíná příběhy těch, kteří sem v minulosti zavítali.

Pokud hledáte prostor s jedinečným duchem, kde se snoubí historie s moderním komfortem, tato nemovitost je tím pravým místem. Ať už toužíte otevřít vlastní restauraci s příběhem, nebo sníte o krásném penzionu s bohatou minulostí, toto místo vás okouzlí a připomene, jak krásné je propojení času, přírody a člověka.

Přijďte objevit historii a pohádkový klid, který vás čeká v Hunting Lodge Vítkov – místě, kde se čas zastavil, aby vám dopřál nezapomenutelné zážitky.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Alexandr Mizjuk
RE/MAX Glorion
Krymská 1056/5
Karlovy Vary, 36001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 395 579
Tel. do kanceláře: +420 776 395 579
E-mail: alexandr.mizjuk@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 294-NP01311
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
842 m²
Plocha parcely:
2 281 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
K nastěhování:
4. 10. 2024
Doprava:
Silnice
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Celková plocha:
842 m²
Zastavěná plocha:
276 m²
Plyn:
Individuální
Počet parkovacích míst:
10
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Jiné
Typ domu:
Patrový
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G