Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 250 m², Praha 6 - Střešovice (ID 201-NP02875)

ulice Na Ořechovce, Praha 6 – Střešovice mapa

116 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

5+
250 m2
351 m2
4

Luxusní Villa Lucia v ulici Na Ořechovce k pronájmu

Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu výjimečnou vilu Villa Karin se zahradou v prestižní pražské čtvrti Ořechovka. Tento dům po kompletní renovaci o rozloze 250 m² nabízí dokonalý komfort a luxusní vybavení. Pokud hledáte bydlení, které kombinuje prestižní lokalitu s prvotřídní kvalitou, tato nabídka je pro vás ideální.

Dispozice 5+kk je rozložena do čtyř podlaží. V suterénu vás čeká soukromé wellness centrum s vířivkou a kombinovanou saunou, které vám umožní relaxovat v pohodlí domova. Vedle wellness je samostatná toaleta. Přízemí zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderní kuchyní, která je plně vybavena. Obývací část doplňuje krb a prosvětlená onyxová stěna, která prostoru dodává příjemnou atmosféru. Na tomto patře je i samostatná toaleta.

Ve druhém patře jsou dvě ložnice, včetně hlavní ložnice (master bedroom) s vlastní šatnou. Součástí patra je prostorná koupelna s vanou, sprchou, dvěma umyvadly a toaletou, a další samostatná toaleta.

Třetí patro představuje perlu tohoto domu – velkou ložnici s vlastní koupelnou a toaletou. Tato místnost může díky svému designu a klidu sloužit i jako pracovna. Vstup zdobí skleněné dveře s efektem rozbitého skla.

Parkování pro dva vozy je přímo na pozemku, další automobily lze pohodlně zaparkovat před domem. Zahrada je ideální pro relaxaci či setkání s přáteli.

Měsíční zálohy za služby jsou 7.000 Kč plus elektřina a plyn.

Prohlídku si domluvte telefonicky nebo emailem. Těším se na vás!

We offer for long-term rent the exceptional Villa Karin with a garden, located in the prestigious Prague neighborhood of Ořechovka. This fully renovated 250 m² house offers top comfort and luxury. If you're seeking a home that combines a prime location with first-class quality, this is the perfect opportunity.

The 5+kk layout spans four floors. The basement includes a private wellness area with a hot tub and combination sauna, allowing you to relax at home. Next to the wellness is a separate toilet. The ground floor features a spacious living room with a modern kitchen, fully equipped for your culinary adventures. The living area includes a fireplace and illuminated onyx wall for a cozy atmosphere. A separate toilet is also on this floor.

The second floor has two bedrooms, including a master bedroom with a walk-in closet. The bathroom features a bathtub, shower, double sinks, and toilet, plus an additional separate toilet.

The third floor is a highlight of the house – a large bedroom with a private bathroom and toilet. Thanks to its design, this room can also serve as a home office. The entrance features glass doors with a broken-glass effect.

Parking for two cars is available on the property, and additional parking is in front of the house. The garden is perfect for relaxing or hosting gatherings.

The monthly service charges are CZK 7,000 plus electricity and gas, which will be transferred to the tenant’s name with the suppliers.

Contact me to schedule a viewing by phone or email. I look forward to meeting you!
Cena:
116 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Měsíční zálohy za služby jsou 7.000 Kč plus elektřina a plyn, které budou u dodavatelů převedeny na nájemce. The monthly service charges are CZK 7,000 plus electricity and gas, which will be transferred to the tenant’s name with the suppliers.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Jan Halík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 377 791
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jan.halik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02875
Poloha objektu:
Rohový
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
250 m²
Plocha parcely:
351 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
10. 10. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
212 m²
Zastavěná plocha:
139 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G