Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1315 m², Suchdol nad Lužnicí (ID 201-NP02878)

Suchdol nad Lužnicí, okres Jindřichův Hradec mapa

2 000 000 Kč ( za nemovitost)

1315 m2
Exkluzivně

Prodej nádherného rovinatého pozemku v Suchdole nad Lužnicí

Sníte o návštěvě nebo dokonce delším pobytu v Benátkách, avšak v hloubi duše víte, že Váš skutečný domov je tady, konkrétně v srdci jižních Čech? A co kdybychom vám nabídli obojí? Možná Vám to zní jako pohádka, ale právě teď máte šanci proměnit sen ve skutečnost!

Představte si místo, kde se prolíná klid venkova s kouzlem přírody. V malebné části Suchdola nad Lužnicí, zvané právě Benátky, leží rovinatý stavební pozemek o velikosti 1315 m², který čeká na svého nového majitele. Na okraji lesa objevíte oázu ticha a pohody – místo jako ze zmiňované pohádky, kde můžete vybudovat svůj vysněný domov. Zde můžete naslouchat zpěvu ptáků a nechat se unášet klidným rytmem okolní krajiny. V každém ročním období tato lokalita vyzařuje jinou krásu – na jaře Vás přivítají rozkvetlé louky, v létě chladivý stín lesa, na podzim zlatavý závoj listí a v zimě ticho, které přináší pocit absolutního klidu a harmonie.

K tomu si jen představte dům, který se dokonale snoubí s přírodou – elegantní jednopodlažní stavbu s půdní vestavbou, která nabízí harmonické spojení moderního bydlení s krásou okolní krajiny. Bungalov zde není povolen, ale můžete si vybrat mezi tvarem domu obdélníku nebo stavby ve tvaru „L“, obě varianty ideální pro vytvoření útulného a funkčního prostoru. Sklon střechy by měl být mezi 38° a 45°, a co se týče barevnosti, máte možnost volby mezi tmavě červenou či šedou střechou s hladkou matnou lazurou, která perfektně zapadne do prostředí chráněné krajinné oblasti.

Dřevěná okna a dveře v přírodním či hnědém tónu podtrhnou charakter domu, zatímco fasáda by měla zůstat v bílé barvě, aby ladila s regulativy. Kolem pozemku můžete zvolit buď plaňkový plot, nebo živý plot z přírodních dřevin (ovšem túje jsou zde dle CHKO nepřípustné). Tento pozemek Vám nabízí jedinečnou možnost realizovat váš sen o dokonalém bydlení v harmonii s okolní přírodou.

Přímo u pozemku je již připravena přípojka elektřiny a spolu s tím podél parcely vede obecní vodovod, na který se budete moct jednoduše napojit. Odpady můžete řešit jímkou na vyvážení nebo vlastní čističkou odpadních vod.

K lepšímu přiblížení Vašeho budoucího domova Vám mohou posloužit vizualizace přiložené k fotografiím. Samozřejmě je jen na Vás, zda se jimi budete inspirovat, nebo zda zvolíte zcela jiný směr pro realizaci svého vysněného domu.

Suchdol nad Lužnicí disponuje plnohodnotnou občanskou vybaveností. Z Benátek se do centra města dostanete během pár minut autem, což zajišťuje dokonalou kombinaci bydlení na polosamotě a přitom blízko ke všemu potřebnému.

Na prohlídky se objednávejte za pomoci formuláře nebo na uvedeném telefonním čísle.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Cena:
2 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Jindřich Svačina
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 928 019
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jindrich.svacina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02878
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 315 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
4. 10. 2024
Umístění objektu:
Polosamota