Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 125 m², Novosedly (ID 268-NP02682)

Novosedly, okres Břeclav mapa

8 798 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

4x
125 m2
508 m2
1
Exkluzivně

Prodej novostavby RD 4+1 Novosedly

Nabízíme k prodeji do detailů precizně provedený rodinný dům o dispozici 4+1, se zastavěnou plochou 153 m² a užitnou plochou 123 m². Tento dům v Novosedlech vám nabízí skutečně mnoho: pokud je vaším pracovním cílem Brno, dostanete se tam do 45 minut. Znojmo je v podobné vzdálenosti, zatímco do Mikulova dojedete jen za 15 minut. Cíle pro rekreaci jsou také blízko – termály v Laa za 21 minut, Aquapark Moravia v Pasohlávkách za 13 minut a vodní nádrž Znojmo za 42 minut.
Rodinný dům je promyšleně navržen tak, aby poskytoval přístup na dvůr minimálně ze dvou stran. Všechny 4 moderně zařízené pokoje mají dostatek přirozeného světla a plovoucí podlahy atraktivního dekoru. Dům je zateplen a disponuje 20 cm izolace vaty a OSB desek, moderními trojskly, což přispívá k vynikající energetické náročnosti – dům získal štítek ve třídě B. Turbokotel Viesmann zajišťuje efektivní ohřev vody a podlahové topení zajišťuje tepelnou pohodu i při nízkých nákladech.
Od prvního okamžiku vás osloví otevřený prostor moderní kuchyně se značkovými spotřebiči a prostorného obývacího pokoje, který velkým francouzským oknem umožňuje přístup do okrasné zahrady s vzrostlými stromy. Zahrada ve tvaru písmene C obklopuje dům a poskytuje vysokou zeď a stromy, které zaručují soukromí.
Nádherně založené a udržované okrasné dřeviny v předzahrádce i na dvoře vám již od prvního dne vytvoří oázu klidu a malebná zákoutí plné zeleně. Vyvýšená krytá terasa přímo vybízí k rannímu nebo podvečernímu posezení. Pečlivě udržovaný interiér a prostory na dvoře vás nadchnou a přesvědčí, že podobný dům k okamžitému nastěhování se hledá jen těžko.
Dům se nachází v malebné vinařské obci s přibližně 1 400 obyvateli, která nabízí dobrou občanskou vybavenost – obchody, poštu, lékařskou i zubní ordinaci, mateřskou i základní školu. Teď již víte, že stačí jen přijet na prohlídku a možná, že si půjdete zabalit osobní věci, abyste mohli už letošní Vánoce strávit s vlastním stromečkem na dvoře v Novosedlích.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Cena:
8 798 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

8 798 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Petr Kratochvíl
RE/MAX Delux
Křenová 538/22
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 767 818
Tel. do kanceláře: +420 602 703 897
E-mail: petr.kratochvil@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 268-NP02682
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
125 m²
Plocha parcely:
508 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
K nastěhování:
7. 10. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
368 m²
Zastavěná plocha:
150 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B