Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu atypický v osobním vlastnictví 113 m², Podbořany (ID 032-NP08814)

Podbořany, okres Louny mapa

6 240 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
x
113 m2
2/2
Exkluzivně

Prodej nadstandardního mezonetového bytu 4+KK

Hledáte ideální prostorné místo pro Vaši rodinu s trochou zeleně a maximálním pohodlí? Dovolte mi Vám představit tento jedinečný mezonetový byt 4+KK o podlahové ploše 112,8 m² s balkonem a výhledem do zahrady, který splňuje všechny požadavky na moderní a pohodlné rodinné bydlení. Tento byt je součástí menšího bytového domu se šesti bytovými jednotkami, což zajišťuje klidné a soukromé prostředí.

K bytu náleží kryté parkovací stání a možnost využívat společnou zahradu, což poskytuje nejen praktický komfort, ale i místo pro relaxaci a volnočasové aktivity s Vaší rodinou.

V 1.NP tohoto mezonetového bytu vás přivítá prostorná vstupní chodba o velikosti 13,2 m², která nabízí dostatek místa pro úložné prostory a poskytuje přístup do všech částí bytu. Hlavní obytný prostor o rozloze 31,4 m² zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je ideálním místem pro rodinné setkání a společné chvíle. Velká okna zajišťují dostatek denního světla a vytvářejí příjemnou atmosféru po celý den. Kuchyň není součástí prodeje, což budoucím majitelům dává možnost navrhnout si ji podle svých představ a potřeb. Byt dále disponuje dvěma samostatnými pokoji o velikosti 13,4 m² a 16,2 m², které lze využít přesně dle Vašeho uvážení. Mohou sloužit jako dětské pokoje, pracovny, ložnice pro hosty či fitness místnost. Z většího pokoje je přímý vstup na balkon, který poskytuje krásný výhled do zeleně a nabízí místo pro relaxaci či posezení na čerstvém vzduchu. Koupelna s vanou je ideálním místem pro relaxaci, zatímco samostatné WC přináší praktický komfort pro každodenní život.

2.NP v podkroví Vám nabídne ložnici s maximálním soukromím a klidem. Tento prostor je dokonalým útočištěm pro rodiče, kteří ocení vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Oddělení ložnice od hlavního obytného prostoru zajišťuje nerušený odpočinek a pohodlí.

Další výhodou bytu je možnost využívání společné zahrady, která je skvělým místem pro rodinné aktivity, grilování nebo relaxaci. Kryté parkovací stání je další praktickou předností tohoto bytu, které chrání vaše vozidlo před nepřízní počasí.

V bytě je plánované podlahové elektro vytápění v kombinaci s fotovoltaikou na střeše.

Kolaudace je předpokládána ve 2Q roku 2025.

Tento mezonetový byt je ideální pro rodiny, které hledají prostorné, moderní a klidné bydlení. Kombinace vzdušných pokojů, dostatku úložných prostor a venkovních možností, jako je balkon a zahrada, vytváří dokonalé místo pro život. Přijďte se přesvědčit osobně a zjistěte, jak by se tento byt mohl stát vaším novým domovem.

Budu se na Vás těšit.
Cena:
6 240 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 240 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Pavel Hassman
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 024 888
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: p.hassman@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08814
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
113 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
113 m²
Topení:
Lokální - elektrické
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G