Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 160 m², Praha 10 - Štěrboholy (ID 205-NP10724)

ulice Měcholupská, Praha 10 – Štěrboholy mapa

40 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

4x
160 m2
776 m2
2
Exkluzivně

Rodinný dům 4+1 k dlouhodobému pronájmu v klidných Štěrboholech

Ve výhradním zastoupení nabízím k dlouhodobému pronájmu podsklepený rodinný dům s dvěma obytnými podlažími a velkou zahradou v klidné vilové čtvrti Štěrboholy, Praha 10. Dům disponuje celkovou užitnou plochou cca 160 m² + sklepní prostory a zahrada o rozloze 776 m². Na pozemku se nachází garáž pro jeden automobil a na zahradě prostor pro další až tři auta.

V přízemí domu najdete vstupní chodbu, prostornou kuchyň s jídelnou, světlý obývací pokoj, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V prvním patře jsou situovány dvě ložnice, ideální pro rodinu nebo jako prostory pro domácí kanceláře, druhá koupelna s toaletou, dva úložné prostory vhodné například jako šatny. Suterén nabízí technickou místnost a části využitelné například pro domácí posilovnu nebo hobby dílnu.

Interiér domu prošel citlivou rekonstrukcí – nové podlahy, kuchyňská linka, moderní sanitární vybavení a svěží výmalba. Vytápění a ohřev vody v bojleru je zajištěno plynovým kotlem.

Dům se pronajímá částečně vybavený - kuchyňská linka včetně spotřebičů jako je elektrický sporák s troubou, myčka, lednice či dřevěný jídelní stůl se židlemi, spižní skříň. V ložnici je dvoulůžková postel se dvěma matracemi, dva noční stolky a velká šatní skříň. Obývací pokoj nabízí pohodlnou sedací soupravu, dvě komody. Dále je součástí vybavení i pračka umístěná v koupelně.

K domu patří i velká udržovaná zahrada s keři a stromy, která vytváří příjemnou atmosféru a stane vaším útočištěm pro relaxaci. Součástí pronájmu je také zahradní domek, který lze využít jako dílnu nebo sklad zahradního náčiní.

Dům je v blízkosti zastávek MHD (Drobná, 280 m, 10 min na metro Depo Hostivař), což zajišťuje rychlé spojení do centra Prahy a dalších částí města. V okolí naleznete širokou škálu občanské vybavenosti – školy, školky, obchody (např. Europark, Retailpark, Globus, Lidl, Penny), sportovní halu, inline dráhu, venkovní fitness park a spoustu dalších volnočasových aktivit.

Nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, které hledají prostorné a klidné bydlení s výbornou dostupností.

Nájemné činí 40.000 Kč/měsíčně, záloha na služby a energie 8.000 Kč/měsíčně/4 osoby, kauce ve výši 80.000 Kč. Provize realitní kanceláře činí jedno nájemné včetně DPH.

Preferujeme slušné, spolehlivé a bonitní nájemníky, bez zvířat. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem. K dispozici ihned.
Cena:
40 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Sabová, DiS.
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 636 121
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: sabova.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10724
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
160 m²
Plocha parcely:
776 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
11. 10. 2024
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
265 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Přízemní
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G