Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 170 m², Ohrobec (ID 340-NP00066)

ulice Jarovská, Ohrobec mapa

13 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

3x
170 m2
560 m2
1
Exkluzivně

Prodej rodinného domu s garáží a krásnou rovinatou zahradou, Ohrobec ul. Jarovská, okr. Praha-západ

Na prodej nabízím v exkluzivním zastoupení majitelů rodinný dům na rovinatém oploceném pozemku o celkové rozloze 560 m². Dům byl zkolaudován v roce 2004 a jeho konstrukce je postavena z pálených keramických cihel Porotherm.

Interiér domu se skládá ze tří pokojů. V prostorném obývacím pokoji (50,9 m2) lze přepažit část místnosti a vytvořit tím další obytnou místnost. Koupelna (9,5 m2) je vybavena vanou, sprchovým koutem a toaletou. Garáž o velikosti 18,6 m2 je součástí domu a vybavena elektricky ovládanými vraty, což usnadňuje přístup a parkování pro jedno auto. Technická místnost slouží pro uskladnění technologií a vybavení. V přízemí je ložnice (15,5 m2) s přepaženou šatnou o velikosti 7,1 m2. V podkroví je prostorná obytná místnost o výměře 45,5 m2. Podlahová plocha domu činí 142 m2.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně obecního vodovodu, kanalizace a elektřiny. Dále je zde vrtaná studna s hloubkou 30 m, která zajišťuje nezávislý přístup k vodě. Ohřev vody je řešen 160l elektrickým bojlerem. Okna jsou osazena elektricky ovládanými venkovními žaluziemi pro optimální regulaci světla a soukromí. Bezpečnost je zvýšena instalovaným alarmem. Střecha je stanová s rozdílnými sklony a konstrukce střechy je zateplená.

Topení je řešeno moderním podlahovým vytápěním, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla po celém prostoru. K dispozici je také krb v obývací části, který může sloužit jako alternativní zdroj tepla. Dům je kompletně zateplený, což zajišťuje nízké náklady na vytápění a vyšší energetickou efektivitu.

Na pozemku za domem se nachází dřevník a také místnost součástí domu přístupná ze zadní části pro uložení zahradního vybavení a dalších věcí. Na pozemku je vedle domu terasa (9,8 m2), která je přístupná přímo z obývací části domu. Tento prostor nabízí možnost relaxace a venkovního posezení, ideální pro rodinné oslavy, grilování s přáteli nebo klidné chvíle. Velkou výhodou jsou 3 zapuštěné nádrže na dešťovku umístěné kolem domu. Zahrada je hezky udržovaná.

Ohrobec, část obce Zvole u Prahy, nabízí dobrou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost do Prahy. V obci najdete obchod, restauraci a služby, které pokrývají každodenní potřeby. V blízkosti se nachází také MŠ i ZŠ, což je výhodou pro rodiny s dětmi.

Dopravní dostupnost je zajištěna pravidelnými autobusovými spojeními (linky pražské integrované dopravy č. 331 a 333), které umožňují snadný přístup, nejen do Prahy, ale i okolních obcí. Železniční zastávka (Jarov) je vzdálená necelé 2 km pěšky malebným Jarovským údolím k řece Vltavě.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají klid a komfortní prostor pro bydlení v příjemné lokalitě kousek od Prahy.

Financování lze řešit hypotečním úvěrem. Pro více informací se na mě obraťte a rád Vám předám kontakt na hypotečního specialistu se zaručením nejvýhodnější nabídky.

Pro více informací o nemovitosti nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit, až Vám tuto nemovitost představím osobně.
Cena:
13 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně kompletního právního servisu, advokátní úschovy, vkladu vlastnického práva na kú a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

13 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Vladislav Pavlík
RE/MAX Miramar II
Pražská 709
Dolní Břežany, 25241
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 740 351
Tel. do kanceláře: +420 739 555 554
E-mail: vladislav.pavlik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 340-NP00066
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
170 m²
Plocha parcely:
560 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
412 m²
Zastavěná plocha:
148 m²
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G