Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 145 m², Dolní Bousov (ID 253-NP01998)

ulice V Kališti, Dolní Bousov mapa

6 500 000 Kč ( za nemovitost)

5+
145 m2
1235 m2
2
Exkluzivně

Prodej pěkného rodinného domu 5 + kk s velkou zahradou a garáží, Dolní Bousov

Exkluzivně Vám nabízíme příležitost stát se majitelem pěkného rodinného domu v malebné obci Dolní Bousov. Jednopatrový rodinný dům se sedlovou střechou a s dispozicí 5 + kk je v zachovalém stavu, avšak doporučujeme jeho rekonstrukci do modernější podoby. Dům je částečně podsklepený a je obklopen pěknou velkou zahradou (cca 1000 m2), na které je řada ovocných stromů (meruňka, švestka, broskvoň, jabloně, ořechy) a smrky a modříny. Na pozemku je také několik menších skladů a uzamykatelná garáž s dílnou.

V přízemí domu jsou dvě obytné místnosti, kuchyň, koupelna s vanou, prostorný špajz, veranda a schody do patra. V 1. patře, do kterého se dostaneme prostorným schodištěm, jsou dvě ložnice a dvě půdičky pod zkosenou střechou, které by bylo možné v případě potřeby (po zbourání lehkých příček) propojit s jednou z ložnic. Z horní chodby je vstup nejen do obou ložnic, ale i na druhé WC v domě a na velkou terasu (12 m2), ze které je hezký výhled do zahrady.

Dům je zděný, má kompletně zateplenou fasádu a střechu z pozinkovaného plechu. Do domu je zavedena voda i elektřina (jistič 1x 25A), plyn je vyveden do kiosku v oplocení. Na zahradě je kopaná studna. Dům je napojen na městskou kanalizaci. Způsob vytápění: akumulační kamna nebo přímotopy. Příjezd k domu je po klidné asfaltové ulici. Vjezd ke garáži a na zahradu je vjezdovou bránou vpravo od domu. Na pozemku i před domem může parkovat několik automobilů. Celková výměra prodávaných pozemků (vč. zastavěné plochy domu) je 1235 m2. Dům může sloužit jak pro větší rodinu na stálé bydlení, tak jako hezká rekreační nemovitost v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních oblastí republiky. Z domu můžete vytvořit místo, kam se budete rádi vracet pro jeho útulnou atmosféru a klid.

Obec Dolní Bousov je zasazena do půvabné středočeské krajiny jen pár kilometrů od Sobotky, která je pomyslnou vstupní bránou do Českého ráje. V obci žije přes 2 tisíce obyvatel. Najdeme v ní ordinaci obvodního lékaře i zubaře, školu, školku, poštu, kulturní dům, koupaliště, restaurace a kavárnu, obchody a služby.

Český ráj je plný přírodních i historických zajímavostí – Prachovské skály, zřícenina Trosky, hrady, zámky, naleziště vzácných kamenů, lidová architektura. Je to ideální místo pro rekreaci, turistiku nebo klidný způsob života.

Obec Dolní Bousov je dobře dopravně dostupná – odbočkou ze silnice 1. třídy č. 16 (Ml. Boleslav – Jičín). Vzdálenost z Ml. Boleslavi je 16 km, z Mnichova Hradiště 20 km, z Jičína 25 km, z východního okraje Prahy (po dálnici D10) 60 km a z Hradce Králové 67 km. Prachovské skály jsou vzdáleny 20 km a hrad Trosky také 20 km. Do obce zajíždí 6 autobusových linek (např. z Prahy, Ml. Boleslavi, Kopidlna a Hořic). Železnicí je obec spojena s Mladou Boleslaví, Nymburkem i Kolínem.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Rádi pomůžeme s obstaráním hypotéky.
Cena:
6 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01998
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
145 m²
Plocha parcely:
1 235 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit
Plocha zahrady:
1 000 m²
Zastavěná plocha:
98 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
2
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod