Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví 77 m², Brno (ID 077-NP06389)

ulice U pošty, Brno – městská část Brno-Starý Lískovec mapa

20 900 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

1x
3x
77 m2
5/8
Exkluzivně

Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 3+1

Hledáte moderní, prostorný byt, který poskytne ideální zázemí pro mladou rodinu nebo pár s potřebou pracovny? Chcete bydlet v novém? Je pro vás klíčová lokalita se skvělou dostupností do FN Brno, Campus Square? Nebo do centra města? Nebo oceníte dobrou možnost parkování a rychlý nájezd na dálnici D1?

Máme pro vás právě takový byt na skvělé adrese ve Starém Lískovci, na ulici U Pošty! Celková plocha je 79 m² (podlahová plocha 72 m² + lodžie 5 m² sklep 2 m²). Má dispozici 3+1 s neprůchozími pokoji. Každý tedy bude mít své soukromí. Velký obývací pokoj má přístup na lodžii, kde si můžete v létě relaxovat u sklenky vína. Praktická komora nabízí dostatek prostoru na uložení všech věcí. A když bude potřeba, zbytek věcí můžete dát do sklepní kóje v suterénu. Zde najdete také praktickou kolárnu vedle zadního vchodu do domu.
Byt je po kompletní rekonstrukci - nové elektrické rozvody, moderní kuchyňská linka, jednotné vinylové podlahy a krásné zárubně.

Pronajímá se bez nábytku. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavěným plynovým sporákem, troubou, mikrovlnkou a digestoří. Možnost připojení pračky je v kuchyni a v koupelně. V koupelně je vana. WC je oddělené.

Záloha na služby pro tři osoby 3.997 Kč (teplo 1.600 Kč, ohřev vody 1.200 Kč, vodné, stočné 900 Kč, provoz domu 297 Kč). Elektřina a plyn (sporák) se přepisují na nájemníka.

Byt se nachází na výborně dostupném místě. Jen kousek od domu máte zastávky tramvají č. 6, 7 a 8, což vám zajistí rychlé spojení do centra, k Fakultní nemocnici i do Campus Square – tramvaj jezdí každých pár minut! A pokud jezdíte autem, na dálnici D1 jste za tři minuty.

V blízkosti domu najdete vše, co potřebujete – supermarket Albert a Lidl, poštu, zdravotní středisko a mnoho dalšího. Větší nákupy vyřešíte v OC Campus Square.

Byt je k dispozici ihned. Majitel upřednostňuje dlouhodobé a seriózní zájemce. Byt je vhodný maximálně pro čtyři osoby, nekuřáky bez zvířat.

Pokud Vás nabídka zaujala, vyplňte poptávkový formulář. Budu Vás obratem kontaktovat ohledně možnosti prohlídky.
Cena:
20 900 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ zálohy na služby + kauce + provize RK
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Tomáš Fráňa
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 730 139 335
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: tomas.frana@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP06389
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
77 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 11. 2024
Užitná plocha:
71 m²
Počet podlaží pod zemí:
1
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
92