Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 140 m², Černiv (ID 024-NP06814)

Černiv, okres Litoměřice mapa

1 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
140 m2
979 m2
1
Exkluzivně

Domek k rekonstrukci, renovaci, dům nebo chalupa Černiv

Tato nabídka postaršího domku není určena milovníkům technologicky vyspělých domů, které dokáží odhadnout množství toaletního papíru na ruličce. Není ani pro ty, kteří se zhlédli v novostavbě bungalovu v šedo-bílé kombinaci s bílým kamínkem lemující sokl domu, se světýlky na keři a imitací antické sochy u vchodu. Ne ne. Tento domek se tváří jako takový ten vousy a vlasy zarostlý stařík, kterého na ulici osloví holič z barbershopu a udělá z něj před vašim zraky borce s charismatem. V tu chvíli se přistihnete u myšlenky, že to je to co jste hledali. A nezáleží jestli na bydlení nebo jako chalupu, kterou dřív nebo později i tak obsadíte na trvalo. Prostě chce to trochu fantasie, abyste našli to hezké, co na první pohled není vidět. Pořídit si jej můžete pro sebe nebo jako investici.
Tenhle větrem a časem ošlehaný vesnický domek stojí na jižním okraji návsi už skoro 100 let. Domek, který se z návsi tváří nenápadně je z části schován za unavenou opukovou zdí. Za ní totiž leží pozemek domu. Celkem 979 m2 plochy pozemku včetně zastavěné části domem a přístavkem s chlívky. K domu je přiveden veřejný vodovodní řád a elektřina. Kanalizace se zde řeší samostatně. V této části obce není hloubková kanalizace. A tak je potřeba počítat s větší jímkou v případě, že dům budete jednou obývat se svoji rodinou. Je to klasický vesnický rolnický domek, který byl součástí menšího hospodářství – dům s prostornou půdou, vedlejší stavba v podobě chlívků a stodola. Ta vévodí jižnímu okraji dvora, ale bohužel, není součástí prodeje, neboť není ve vlastnictví prodávajícího nýbrž místního zemědělského družstva Slatina.
Se stavbou domku naloží nejspíše každý po svém. Někomu bude stačit možná jen rekonstrukce. Někdo zváží přístavbu a někdo vymyslí nový dům na tomto klidném místě a původní dům položí k zemi. Kdo ví. Zda tu pak budete bydlet na trvalo nebo se bude jezdit na chalupu už je na vás. Černiv je klidná vesnička ležící v zemědělsky utvářené krajině. Její podoba se od konce války skoro nezměnila. Panelák zde nenajdete. Ani žádnou výrobní halu s komínem. Tu a tam uslyšíte zvuk traktoru, v dálce zakokrhá kohout a čas od času tradiční zvuk cirkulárky vám připomene, že se blíží zima a vy byste si měli udělat také nějakou tu zásobu dříví. Vesnice jak má být. Přitom Libochovice jsou na dohled a o trochu dál Lovosice nebo Litoměřice. Na dálniční sjezd D8 pro pražské zájemce je to 10-15 min. jízdy. Pokud máte rádi klid a pohodu můžete pracovat na pozemku domu. Nebo využít toho, že Černiv leží kousek od CHKO a užívat si výlety, tu a tam sednout na kolo a brázdit po silničkách III. třídy a kochat se tou naší malebnou českou krajinou. Pro rybáře je pár minut jízdy autem Ohře. Pro turisty Hazmburk. A jak by řekl můj vesnický přítel: tady, ti stačí k životu tepláky. To víš, vesnice.
Cena:
1 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06814
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
140 m²
Plocha parcely:
979 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
1. 11. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Septik
Plocha zahrady:
336 m²
Zastavěná plocha:
170 m²
Plyn:
Individuální
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G