Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 245 m², Pavlov (ID 020-NP09581)

Pavlov, okres Šumperk mapa

24 900 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

245 m2
10670 m2
1
Exkluzivně

Prodej atypického rodinného domu Pavlov u Mohelnice

Exkluzivně nabízíme k prodeji atypický rodinný dům v lokalitě a s výhledem, který naleznete jen na málo místech. Každý den můžete obdivovat krásy okolní přírody, výhled do údolí, na zámek nebo do kopců a lesů, na hrad. Jste na místě, kde máte přírodu za plotem, a přitom veškerou občanskou vybavenost do 5 km a krajské město do 23 minut.

K vašemu rodinnému sídlu v obci Pavlov u Mohelnice o celkové ploše 10.670 m2 se dostanete z hlavní silnice bránou s DO po asfaltové cestě, lemované cca stoletými olivovníky a okrasnými jehličnany, s panoramatickým výhledem od Pradědu, přes údolí Mohelnické brázdy, na zámek Úsov nebo hrad Bouzov. Dům o velikosti 245 m2 je motivován Provence. Dubová kuchyně s pracovní deskou z kvalitní brazilské žuly, dveře z masivu s patinou a dalšími doplňky, vše vyrobeno na zakázku.

V hlavní části domu naleznete zádveří, velkou denní místnost (58 m2) s obývací částí, jídelnou a kuchyní, chodbu, WC, pracovnu, ložnici (21 m2), koupelnu (11 m2) a šatnu (5 m2). V ložnici i denní místnosti můžete sledovat východ slunce a na terase si vychutnat svou oblíbenou ranní kávu.
V druhé části domu, propojené chodbou, ale i se samostatným vchodem, je zádveří s úložným prostorem, ložnice (15 m2) a koupelna s WC (5 m2).
Ve třetí části je víceúčelová hala (95 m2), kde je technické zázemí, sklad, sauna a prostorná část pro posezení i vaření. V technickém zázemí je systém vytápění, domácí vodárna, připojení na pračku, sušičku, myčku a oceníte i sprchový kout a WC. Je na vás, zda si halu více přizpůsobíte k bydlení nebo díky své výšce cca 330 cm ji využijete k podnikání, parkování, dílně nebo jiným zálibám.

Ve venkovní zastřešené terase s kuchyní se budete velmi příjemně cítit s rodinou i s přáteli. Na terasu navazují kůlny, kde pohodlně zaparkujete zahradní techniku a nářadí nebo zde najde prostor kutil pro dílnu. Za blokem kůlen je prostor, kam je přivedena voda, odpad a elektřina a můžete zde pohodlně zaparkovat karavan, nebo s mobilheimem vytvořit další prostor pro bydlení nebo ubytování hostů a návštěv. Na zahradě, která je z části oplocena, naleznete dostatek prostoru k vlastní realizaci např. vysazení menšího ovocného sadu.

Provozní náklady na dům jsou velmi příznivé. Vodu máte z vlastní 90 m vrtané studny, odpadní voda se likviduje ve vlastní čističce s vysokou účinností a využitím vody k zalévání. Vytápění a ohřev vody v zásobníku (270 l) je zajištěno tepelným čerpadlem 5. generace Daikin, denní místnost a víceúčelová místnost jsou vybaveny klimatizací Daikin s funkcí vytápění. Současná měsíční záloha na elektřinu je 5.500,-Kč. Internetové připojení je zdarma.

Venkovní prostor snad nelze ani popsat. Ten musíte vidět. Vužijte fotografie, 3D virtuální prohlídku (se zobrazením místností i bez nábytku) nebo video. Velmi rádi vás provedeme domem a zahradou osobně. Zažijte si v této oblasti příjemný a čistý vzduch, šumění lesa a úžasné výhledy v každou roční dobu.

Kompletní technické informace vám předáme na prohlídce nemovitosti.
Cena:
24 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

24 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Zdeněk Podlezl
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 134 358
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: zdenek.podlezl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP09581
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
245 m²
Plocha parcely:
10 670 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Bezbariérový byt:
Ano
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Zastavěná plocha:
298 m²
Topení:
Jiné
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B