Page 42 - Resident ART - léto/podzim 2020
P. 42

z Gastromapy Lukáše Hejlíka



                                                     
                                             K návštěvě láká
                                            nejen restaurace,
                                            ale rovněž i zdejší
                                             krásná příroda.






                    otel se svými mladšími sourozenci vede Ond-
                    řej Kulič. Převzali ho po otci, který po půlroce
                    od otevření svého vysněného hotelu zemřel.
            HNicméně tento poklad uprostřed Tiských stěn
            s výhledem z každého pokoje vede tahle rodina naprosto
            skvěle. Naprosto otočili kormidlo, Ondřejovi bylo tehdy
            24 let a řekl si, že zkrátka z místa uprostřed lesů, kde není te-
            lefonní signál, udělá jeho hlavní výhodu. A to se mu povedlo.

            Lidé sem opravdu jezdí za klidem, úžasným spočinutím
            v dokonalé přírodě a naprosto dotaženou gastronomií.
            Dnes vám to připadá jako logické, ale tehdy v roce 2010 to
            byl pro sourozence Kuličovy poměrně velký krok do nezná-
            ma. První hosté postrádali v lístku smažák nebo panenku
            s broskví, ztratili 90 % hostů. Ale během příštích let, a teď
            zpozorněte, získali 3000 % hostů nových. A ti už věděli,
            proč sem jezdí, a jejich očekávání bylo zpravidla naplněné
            natolik, aby se vraceli.
































                      Lidé sem opravdu jezdí
                           za klidem, úžasným

          spočinutím v dokonalé přírodě
                        a naprosto dotaženou
                                      gastronomií.







            42 | RESIDENTART
   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47