Page 42 - Resident ART - léto/podzim 2020
P. 42
z Gastromapy Lukáše Hejlíka
K návštěvě láká
nejen restaurace,
ale rovněž i zdejší
krásná příroda.
otel se svými mladšími sourozenci vede Ond-
řej Kulič. Převzali ho po otci, který po půlroce
od otevření svého vysněného hotelu zemřel.
HNicméně tento poklad uprostřed Tiských stěn
s výhledem z každého pokoje vede tahle rodina naprosto
skvěle. Naprosto otočili kormidlo, Ondřejovi bylo tehdy
24 let a řekl si, že zkrátka z místa uprostřed lesů, kde není te-
lefonní signál, udělá jeho hlavní výhodu. A to se mu povedlo.
Lidé sem opravdu jezdí za klidem, úžasným spočinutím
v dokonalé přírodě a naprosto dotaženou gastronomií.
Dnes vám to připadá jako logické, ale tehdy v roce 2010 to
byl pro sourozence Kuličovy poměrně velký krok do nezná-
ma. První hosté postrádali v lístku smažák nebo panenku
s broskví, ztratili 90 % hostů. Ale během příštích let, a teď
zpozorněte, získali 3000 % hostů nových. A ti už věděli,
proč sem jezdí, a jejich očekávání bylo zpravidla naplněné
natolik, aby se vraceli.
Lidé sem opravdu jezdí
za klidem, úžasným
spočinutím v dokonalé přírodě
a naprosto dotaženou
gastronomií.
42 | RESIDENTART